Retaules

L’art de la pintura sobre fusta és un estil molt decoratiu i adequat per a les cases amb estil tant rústic com modern. Estem preparats en qüestió d’informació per a poder realitzar peces romàniques, gòtiques internacionals i així gaudir dels espais creats segons l’entorn.

Des de molt jove (més o menys 12/13 anys), en Josep M. ja guanyava concursos de dibuix i pintura a Palamós, on viu, localitat que està situada a la Costa Brava (Girona). També feia grafits de gran escala, decorava discoteques i bars musicals de Platja d’Aro i a partir dels 15 anys ja va començar a interessar-se per l’art del retaule (pintura sobre fusta) adquirint llibres clàssics per a poder millorar la seva tècnica (autodidàctica)

En aquesta secció es poden anar veient tot un seguit de peces que ha fet al llarg de molts anys. Els més famosos inspirats en el patrimoni Nacional de Catalunya. Es pot fer qualsevol peça que el client vulgui. Mostrant una foto o un dibuix el mestre ho plasma a la taula. També hi ha la possibilitat de fer murals decoratius a gran escala, sostres, parets, salons, etc.

A continuació podeu veure una selecció de fotografies dels treballs realitzats