Llits

Art Antic, és una empresa creada per l'artista i artesà Josep Mª Martí, per a poder oferir a totes aquelles persones interessades en el món de la decoració, l'oportunitat de poder crear un ambient exclusiu i especial a casa seva.

Es poden fer totalment a gust del client, mida, color, distribució d’interiors, paret,...els podem afegir talla, policromia, daurats, acabats especials. Sempre es fa un estudi previ per a poder treure el màxim profit a la peça.

Tenim una infinitat de varietat: rústics, tallats, amb daurats. Des d’una taula rústica espanyola fins a una gran oferta en llits barrocs policromats passant per taules de menjador amb sobres de 10cm. de gruix, mobles de televisió, bancs rústics....són peces a la mida i el gust del client. Fem cuines rústiques, tauletes de nit, armaris amb el disseny dels interiors a gust del client, policromats, amb talla, rústics. Tot amb un dibuix previ per a poder estudiar bé la peça.

Podem fer un estudi basant-nos en els models de l’exposició o en una fotografia o un dibuix que ens mostrin. També podem fer unes mostres d’acabat per tal de veure més clar com serà el resultat final. Realitzem el disseny i el pressupost sense compromís.